1. Welcome to Titanfall-Community!

    Titanfall-Community is your best destination for Titanfall fans & news. Register today to unlock all the benefits of our community!

    Already a member? Login Now!

Respawn.com still down I did a TRACE...........

Discussion in 'Titanfall PC' started by TribesVET, Feb 23, 2014.

Image has been removed.
URL has been removed.
Email address has been removed.
Media has been removed.
  1. TribesVET

    TribesVET Generation 2

    Joined:
    Feb 22, 2014
    Messages:
    11
    Here is my trace results. Looks like its hung up in Chicago!!

    TraceRoute -> [respawn.com]
    Hop(ms)(ms)(ms) IP AddressHost name

    1 0 0 0 8.9.232.73 8-1-18.ear1.dallas1.level3.net
    2 21 19 19 4.69.145.190 vlan80.csw3.dallas1.level3.net
    3 19 19 19 4.69.151.150 ae-81-81.ebr1.dallas1.level3.net
    4 19 19 19 4.69.151.117 ae-14-14.ebr2.chicago2.level3.net
    5 Timed out Timed out Timed out -
    6 Timed out Timed out Timed out -
    7 Timed out Timed out Timed out -
    8 Timed out Timed out Timed out -
    Trace aborted.

    Looks like Respawn needs a better host provider!
    • Like Like x 1
  2. Kingkat54

    Kingkat54 Moderator Moderator

    Joined:
    Dec 9, 2013
    Messages:
    921
    WOW!!!!! Getting stuck in Chicago.........?????? Nice city to visit, but ................:D
  3. HostileParadox

    HostileParadox Generation 2

    Joined:
    Feb 21, 2014
    Messages:
    34
    I actually did a traceroute last night while finishing my Networking assignment. Got pretty much the same thing.
    It would seem their hosting servers are down. And it has been for the past 2-3 days. It did go back up briefly Saturday morning, but then back down the rest of the day. They must have some slow IT people to have the site down this long, or a massive problem.

    Edit: Just ran it again, went all the way through, site is back up!
    Last edited: Feb 23, 2014
    • Like Like x 2
  4. Chaz

    Chaz Moderator Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2014
    Messages:
    833
    If they are using Comcast as their ISP then it is most likely their fault, not Respawn's. Comcast serves League of Legends servers as well, and those have been atrocious for the past couple days, and are only now starting to get better.
  5. Clarkeh

    Clarkeh Post-Patch Generation 6 Pilot Elite Pilot

    Joined:
    Feb 17, 2014
    Messages:
    412
    Im thinking they moved thier servers or upgraded them ready for release day.
  6. Clarkeh

    Clarkeh Post-Patch Generation 6 Pilot Elite Pilot

    Joined:
    Feb 17, 2014
    Messages:
    412
    Maybe it was a good idea thier forums were down, All i see is whiners demanding respawn ups the count to 8v8 without bots and slagging matches between PC and Xbox players.
  7. TribesVET

    TribesVET Generation 2

    Joined:
    Feb 22, 2014
    Messages:
    11

    Well you have to admit that's not a bad idea about the 8 vs 8 with no bots lol. As far as PC vs. Xbox players I could care less lol
  8. Clarkeh

    Clarkeh Post-Patch Generation 6 Pilot Elite Pilot

    Joined:
    Feb 17, 2014
    Messages:
    412
    6v6 to me is the sweet spot, anymore and it will be too chaotic tbh.
  9. Monolyth

    Monolyth Generation 10 Elite Pilot

    Joined:
    Feb 12, 2014
    Messages:
    164
    How about that Net Neutrality!

    @Chaz, Comcast was still waiting for their monthly kickback to "improve" bandwidth to the LoL servers. Stupid ISPs...
  10. Chaz

    Chaz Moderator Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2014
    Messages:
    833
    This is all I want.

    [​IMG]

Share This Page